Egyesület tagjai:

Nyomtatás

 

Lantos Mihály               
                     

 


Fontosabb információk a tagokról


 

Egyesület főbb adatai:

Nyomtatás
 
Székhely:   1147 Budapest, Telepes u. 35/B III/2.
Postacím:   1147 Budapest, Telepes u. 35/B III/2.
Weblap:   www.hamahama.hu
e-mail:   This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
elnök:   Lantos Mihály
Alapszabály kelte:   2006. december 01.
Bírósági végzés:   14.Pk. 60.947/2006/2.
Adószám:   18192074-1-42
KSH számjel:   18192074-9262-521-01
Bankszámlaszám:   11713005-20402349
Környezetvédelmi Ügyfél Jel (KÜJ):   102011045

 

Az alapítás oka:

Nyomtatás

Egyesületünket 2006. december 1-vel alapítottuk meg, azzal a céllal, hogy szervezeti egységbe foglaljuk eddig munkáinkat, hobbijainkat. Több éves túraszervezői tapasztalattal és kiterjedt információs kapcsolatrendszerrel rendelkezünk az ország egész területén. Évek során több rendezvény szervezését bonyolítottuk le sikeresen az ország különböző pontjain, és több hazai és néhány külföldi társszervezettel vettük fel a kapcsolatot.

Miért pont Hamahama?

Nyomtatás

Sokéves hagyományoknak megfelelően az egyesület nevét az alapító tagjai által a vízi- és gyalogtúrákon használt köszöntésből, és bíztató szóból kapta. Így már az egyesület neve is tükrözi azt a hangulatot, melyet az egyesület tagjai, illetve az egyesület által szervezett rendezvények résztvevői élvezhetnek.

 

Céljaink:

Nyomtatás

Egyesületünk elsődleges célja, hogy minél több emberrel megismertesse a természetjárás szépségeit, az erdők , hegyek, folyó- és állóvizeink, valamint más természeti értékek fontosságát, és egyben a környezettudatos látásmódra oktassuk a résztvevőinket.

Mindenkori rendezvényeink célja bemutatni a résztvevőknek az adott terület természeti szépségeit, történelmi nevezetességeit. Így megtanulható, megismerkedhető a helyi kultúra, és tapasztalatok, információk szerezhetők olyan kiránduláshoz, nyaraláshoz, amikor már családdal barátokkal látogatnak vissza ezekre a helyekre.

Tevékenységeink:

Nyomtatás

Az egyesület alapító tagjai különböző túlélő-, teljesítmény-, és vízi túrák szervezését végzik, elsősorban a fiatal, felsőoktatásban tanuló vagy ott végzett korosztály számára.
Rendszeresen szervezünk szárazföldi túrákat Magyarország különböző tájegységeire, és kenu túrákat a Rába valamint a Körös folyókra.

Távlati terveink:

Nyomtatás

Jövőbeli terveinkben szeretnénk egy, vagy több erdei kulcsos ház, illetve csónakház üzemeltetését ellátni és rendezvényeinkkel összekapcsolni.

Hosszú távú terveink között szerepel egy saját kenukból álló csónakflotta összegyűjtése is. Összességében teljes körű oktató, nevelő jellegű természetjáró tevékenységet szeretnénk folytatni. Együttműködésben minden olyan szervezettel, akik nyitottak tevékenységünk felé.

Ars Poetica:

Nyomtatás
 • Rendezvényeink során alkalmat teremtünk a résztvevők számára a környezettudatos szemléletük kialakítására, tudatos formálására.
 • Feladatunknak tekintjük:
  •    a természeti és kulturális értékek megőrzését
  •    az erdők, vizek hulladékmentesítését
  •    a természet tiszteletére való nevelést
 • A rendezvényeink mögött összeszokott szervezőcsapat áll, több éves túraszervezői tapasztalattal.
 • Rendezvényeinket az egyesület tagjai szervezik és koordinálják, ezzel biztosítva a magas színvonalú problémakezelést és feladatmegoldást.
 • Az egyesület tagjai úgynevezett „Online Kreatív Műhelymunka” technikával teszik változatossá rendezvényeinket. Mely lehetővé teszi, hogy a rendszeresen velünk túrázók is folyamatosan újabb és újabb feladatokban, újabb és újabb élményekkel gazdagodhassanak.
 • Számunkra fontos, hogy a velünk túrázók pontos, és a lehető legszélesebb körű tájékoztatást kapjanak a rendezvényről, a tájegységről, egyesületünkről.
 • Különös figyelmet fordítunk a személyes adatok kezelésére. Kizárólag saját adatbázisból dolgozunk, melybe csak saját beleegyezés alapján kerülhet be mindenki.
 • Az egyesület tagjai tevőlegesen is részt vesznek az egyesület életében, rendezvényein.
 • Rendezvényeink nem öncélúak, hanem igazodnak a célközönségünk igényeihez, és elvárásaihoz.
 • Nálunk mindenki elmondhatja a véleményét. Weblapunkon van hozzászólásokat kezelő felület, üzemel fórum, lehet direktben üzenni a szervezőknek, illetve bármely portáltagnak.
 • A túrák során a résztvevők kérdőíves technikával értékelhetik a rendezvényt, név nélkül elmondhatják véleményüket.  Az összesítés eredményéről tájékozódhatnak weblapunkon.
 •  A szavazások esetén a szavazatok 100%-ka szerepel a weblapunkon.
 • Nem konfrontálódunk más szervezetekkel.
 • Tartózkodunk a politikai véleménynyilvánításoktól és ezt megköveteljük rendezvényeink résztvevőitől is.
 • Készek vagyunk a partnersége és együttműködésre minden olyan szervezettel, akik elősegítik egyesületünk céljainak megvalósulását.

 

Túrarendelés

Nyomtatás
 
Túrák Megrendelésre
Baráti társaságoktól az országos szervezetekig
 - Cégeknek
- Iskoláknak
- Intézményeknek
- Kicsiknek és nagyoknak
- Kezdőknek és gyakorlott túrázóknak
- Egyénileg, csapatban vagy csoportosan
- Éjjel, nappal vagy éjjel-nappal
- Minden évszakban
- Az ország tetszés szerinti tájegységén
- Pár órás túrától a több napos táborig
- Szállással, étkezéssel igény szerint

További információk:
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

Túráinkat - szerencsére - más oldalak is szívesen átveszik, de sajnos nem mindig frissítik!
FONTOS, hogy a VÉGLEGES és PONTOS információkat MINDIG ezen az oldalon találod!