Nyomtatás

Kérdés: Számít a korom?

Válasz: Nem, nem igazán, ugyanis van mosakodási lehetőség, de ha nem akarsz fürdeni, akkor is szeretünk, csak kicsit távolabbról... 

Ja, hogy az életkor???

Igen, az már inkább. 18 éves kor alatt szülői beleegyezés szükséges, amit hozz magaddal, és mutasd be nekünk! A legjobb, ha hozod a szüleidet is, akkor nincs macera. 118 éves kor felett viszont orvosi igazolást kérünk, hogy nem fogod ijesztgetni a gyerekeket, és a nap 24 órájában folyamatosan lélegzel. Ettől szintén eltekintünk, ha a szüleiddel jössz.

Nyomtatás

Kérdés: Kicsit félős vagyok... Most leszidtok?

Válasz: Igen, az sokat fog segíteni rajtad! Laughing

Igazából nincs mitől félned, mert nem teljesítménytúrára jössz, legfeljebb a válltöméseid lesznek kicsit nagyobbak.  Ha félsz a víztől, ne izgulj, adunk mentőmellényt! Ha az egész túrától félsz, tudd, hogy a túravezetők figyelnek rád! Együk elöl megy, a másik hátul takarít. Senkit nem hagyunk el, ha bajba kerülsz, ott vagyunk, segítünk!

Azért jössz, hogy jól érezd magad. Rajtunk nem fog múlni! 

Nyomtatás

Kérdés: Sosem eveztem még. Baj?

Válasz: Nem baj. Evezni könnyebb, mint biciklizni. Ráadásul az első nap első órájában elsajátítod ezt a tudományt, még akkor is, ha nem figyeltél az indulás előtt megtartott evezős-kormányos gyorstanfolyamon.

Nyomtatás

Kérdés: Vigyek térképet?

Válasz: Hozhatsz pl. Csehszlovákia térképet, de egy színes Rodézia domborzat térkép is megfelel. A túrára ugyan nem kell egyik sem, de másmilyen sem, mert a túravezetők egyik tulajdonsága, hogy mutatják az utat, ami nem annyira haladja meg a szellemi képességeiket, ugyanis a folyásiránnyal megegyezően kell haladni. Ha út közben kíváncsi vagy, hogy éppen hol tartunk, mi van a közelben, szívesen válaszolnak. Lehet, hogy hülyeséget, de válaszolnak.

Nyomtatás

Kérdés: Kutyával mehetek?

Válasz: Igazából nincs akadálya, de gondold meg. Egy kis testű kutya nem probléma, de pl. egy Moszkvai Őrkutya billegteti a csónakot, még akkor is, ha csak levegőt vesz.

Néhányan végigcsinálták már a túrát kutyával, a kutyus mindig élvezte, a gazdi nem mindig.

 

Túráinkat - szerencsére - más oldalak is szívesen átveszik, de sajnos nem mindig frissítik!
FONTOS, hogy a VÉGLEGES és PONTOS információkat MINDIG ezen az oldalon találod!