Nyomtatás
"...rágerjed a turista a kenulapátra..."

 
ÚJRATERVEZZ!!!
Jelentkezz!!!

Az idei Rába-túra részvételi díja:
1.950.990 Ft/fő

 
Igen, ez komoly!
Viszont most nagyon nagy akciók, és fantasztikus leárazások érhetők el! Hihetetlen kedvezmények
Csak nektek! És csak most!
Őrület!!! 
 
 

A túra megújult programterve hamarosan!!!
 
 
 
 
Túra időpontok

kód

időpont jelentkezés szabad hely
   

 

002

- 2013. VIII. 09. - VIII. 15. megteltünk! blush

003

- 2013. VIII. 16. - VIII. 22. Itt is! cool
 

 

Üzenet a szervezőnek
e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
info: 20/935-9419

 

Nyomtatás

A 2013. évi Rába-túra részvételi díja 1.950.000 Ft. De csak most, csak nektek és csak azonnal hihetetlen árengedmény! Ilyen még nem volt!!!! Több, mint 98 % kedvezmény, mert nagyon jófejek vagyunk!

 • Ha egyedül jössz, és azt mondod "helló, jöttem Rába-túrázni": 19,500 Ft.
 • Ha egyedül jössz, és nem szólsz egy szót sem, csak jössz: 19,500 Ft.
 • Ha egyedül jössz, és valami mást mondasz: 19.500 Ft. 
 • Ha egyedül jössz, és két füled van: 18.500 Ft.
 • Ha legalább ketten jöttök, és beszéltek: 18.500 Ft/fő
 • Ha legalább ketten jöttök, és nem beszéltek: 18.500 Ft/fő
 • Ha legalább hárman jöttök, akár dumáltok, akár nem: 17.500 Ft/fő
 • Ha legalább öten jöttök, és jó fejek vagytok: 16.500 Ft/fő
 • Ha legalább öten jöttök, és nem vagytok jó fejek: 16.501 Ft/fő
 • Ha legalább 10 főt hozol magaddal, akkor neked ingyen van, a csapatodnak 16.500 Ft/fő!
 • Ha diák vagy, és szereted a jegesmedvéket: 16.500 Ft.
 • Ha diák vagy, és szereted a zsiráfnyakú gazellákat: 16.500 Ft.
 • Ha diák vagy, és mást szeretsz: 16.500 Ft/fő
 • Ha nyugdíjas vagy: 16.500 Ft.
 • Palibácsi, aki az idén 83. éves: 0 Ft.

 

Egyszerre csak egy kedvezmény vehető igénybe, kivéve, ha a túravezető
házastársa/élettársa/gyereke/aranyhörcsöge vagy. 
 
 

Visszakatt a túra kiíráshoz

Nyomtatás

A Hamahama Rába-túra díja tartalmazza a teljes felszerelést (kenu, lapát, hordó, mentőmellény), napközbeni csomagszállítás, túravezetés, táborhelyi díjak, evezős- és kormányos gyorstanfolyam, dicsérő szavak.

Amit nem tartalmaz: oda és visszautazás, kaja, pia, sátor, hálózsák, plüssmackó.

Az ár tartalmaz továbbá egy egyhetes, két főre szóló vatikáni körutazást, amely a kedvezményekkel együtt nem vehető igénybe!  

 

Az Apróbetűs rész:

Fontos tudni, hogy a hajó felvételekor 10.000 Ft kauciót kérünk,
ami természetesen a felszerelés hiánytalan, és egyben történő leadásakor visszajár!

Az evezőlapát elvesztéséért, a használójának felróható sérüléséért 7.500 Ft-ot számítunk fel, ráadásul még egy ejnye-ejnyét is el kell viselned!

 

 

 

Visszakatt a túra kiíráshoz

Nyomtatás

 


Hamahama Rába-túrák programja, 2012.
A változtatás jogát a túravezetők, és a turisták is fenntartják!
Erről részletek legalul!

A korábbi évekhez képes átszerveztük a túra útvonalat. Igen, ez több oldalról is furcsa lehet, ám mielőtt összezavarodna a tér-idő kontinuum, magyarázattal szolgálunk.

Először is a folyásirányt nem változtatjuk meg, és még mindig alkalmazkodunk hozzá. Másodszor. Ez egy próbajárat. Ha nem tetszik, azonnal visszaállunk az eredetire!

 

Tehát. Racionalizáljuk a távokat. Például eddig az első nap 32 kilométert eveztünk, kellemesen elfáradtunk, és egy méretes bablevest ettünk a Kati csárdában Csákánydoroszlón. A bablevest persze most sem hagyjuk ki, csak egy nappal későbbre halasztjuk. A 32 kilóméteres távot pedig két részre osztjuk, és minkét nap 20-20 kilométert fogunk evezni. Érted, ugye? :)

Persze ismerjük a matematika tudományának legújabb kutatásait, így azt a tételt is megértettük, miszerint 20+20 nem 32, hanem 39!

Ugyanis az első nap (szombaton) egy próbaevezést tartunk Szentgotthárdtól Rábagyarmatig, ami 20 kilométer. A kellemes fáradtság, és az új tudás birtokában aztán visszaszállingózunk Szentgotthárdra a hajókkal együtt, és ebben különösen nagy segítségünkre lesznek a szállító járművek!

A második nap aztán mindenki boldogan ébred a szentgotthárdi kempingben, a boldogság oka többek között az lesz, hogy megszűnt a sátor ringatózása. (Ha nem tudod mit jelent ez, akkor majd megtapasztalod! Nem kell hozzá alkohol!) Miután üdvözölted a többi sátorlakót, és alkalmas a pillanat, vízre szállunk, de nem itt, hanem egy rövid teleportálás után Csörötneken. Innen indulunk, és 20 kilométert lapátolunk Csákánydoroszlóig, ahol este a már emlegetett babgulyás a tét!

Így tulajdonképpen a Csörötnek, és Rábagyarmat közötti 7 kilométeres távot tesszük meg kétszer. Na most számolj!

A következő nap, vagyis hétfőn Körmendig evezünk, ahol némi városibb infrastruktúrára lelhetsz, de ez ekkorra nem biztos, hogy érdekelni fog. Bankautomaták, éttermek, billiárd, darts, a táborhelyen tenisz, pingpong, és egy 3D-s mozi vár. Ez utóbbiban a barátaidat nézegetheted valós időben az esti buli során!

Kedden reggel Körmend kávézó, sütiző, bevásárló nevezetességeit nézegetheted meg, aztán a túravezetők óbégatása közepette vízre száll a csapat, és egészen a molnaszecsődi legendáriumig evezünk. Itt annyi minden történt már az elmúlt 20 év vízitúrái során, hogy nem lesz elég egy este mindent elmesélni. Ezért csak tapasztald meg! Szép környezet, hangulatos zenegép! Nagy buli, nagy alvás!

A szerdai napot eredetileg pihenőnapnak szánjuk. Hívhatjuk esőnapnak is, de ez inkább olyan tartalék nap, amit bárhol felhasználhatunk, ha a természet, vagy a turista válogatott úgy kívánja. Nade ha Molnaszecsődön maradunk, nem fogunk unatkozni! Kihívhatjuk pl. a helyi focicsapatot egy barátságos megszégyenülésre, ha valaki evezni szeretne, azt is megoldjuk, de olyan meglepetésekkel is készülünk, amitől emlékezetes lesz ez a nap!

A csütörtöki nap már a búcsúevezés egészen Rumig. Ne csodálkozz ha morcosan felszólítunk, hogy mostmár szállj ki a hajóból, mert egy órája megérkeztünk. Hidd el, ennek ellenére megértjük, hogy nem akarsz hazamenni!

 

A tervezett menetrend tehát röviden:

Pénetek este: találkozás Szentgotthárdon az Alpokalja Campingben

Szombat: Evezés Rábagyarmatig (20 km)

Vasárnap: Evezés Csörötnektől Csákánydoroszlóig (20 km)

Hétfő: Evezés Körmendig (14 km)

Kedd: Evezéls Molnaszecsődig (12 km)

Szerda: állónap (evezés, foci, csocsó, billiárd, meglepi)

Csütörtök: Evezés Rumig (20 km)

 

És akkor most jöjjön az apróbetűs rész!


A túra programjában  lehetnek változások, vagy olyan, amit a folyó, az időjárás, vagy más körülmény erőltet ránk, vagy olyan, amit a turista választ ki.Az első esetben a túravezetők döntenek a biztonságos utazás érdekében. A második esetben lehet, hogy pl. Molnaszecsődön nagyon megtetszik a hely és a társaság egy része ott akar maradni egy "pihenőnapot". Aki viszont nem akar pihenni, annak szervezünk evezést. Pl. visszamegyünk kocsival Körmendre és leevezzük a szakaszt ismét. Közben pedig azt csinálunk, amit akarunk! Unatkozni nem fogunk!

 

Nyomtatás

A Rába-túra részvétel feltételei


 1. Tudj úszni! (vagy legalábbis képes legyél fent maradni a vízen mentőmellényben) Ha ráadásul víziszonyod is van, akkor csak a parton tudsz követni minket.

2. Ha még nem múltál el 18 éves, hozz szülői beleegyezést arról, hogy részt vehetsz a túrán velünk. A legjobb ha hozod a szüleidet, majd mi lefoglaljuk őket!

3. Tudomásul veszed azt, hogy a vízen, illetve a folyón való evezés során a túravezetők döntése nem javaslat. Az időjárás, vízállás, a folyó viselkedése, vagy más körülmények miatt a túravezetők dönthetnek arról, hogy korlátozzák, vagy beszüntetik a folyón való evezést. Ezt természetesen a szakmai tapasztalatuk alapján, kizárólag a biztonságos túrázás miatt tehetik, azért, hogy mindenkinek elmesélhesd, micsoda pozitív élmény volt a túra. Ilyen esetben, vagyis az evezés elmaradása esetén, ha a túra egyébként megkezdődött, részbeni vagy egészbeni díj visszafizetés nem lehetséges. Ne aggódj, feltaláljuk magunkat, és ha nem is evezünk aznap, nem fogunk unatkozni! Ez hosszú évek tapasztalata, nem is volt ebből soha probléma.

4. A túrán mindenki saját felelősségére vesz részt.

5. A folyó szennyezése, szemetelés, vagy a természet egyéb módon történő károsítása esetén a jogi lépések megtétele után jelentkezned kell nálunk egy evezővel történő hátbavágásra.

 

Visszakatt a túra kiíráshoz


 

 

Túráinkat - szerencsére - más oldalak is szívesen átveszik, de sajnos nem mindig frissítik!
FONTOS, hogy a VÉGLEGES és PONTOS információkat MINDIG ezen az oldalon találod!