Nyomtatás

"...rágerjed a turista a kenulapátra..."
 
Indul a Rába szezon! :)
TERVEZZ!!!

Az idei Rába-túra részvételi díja 14.444 Ft.
A forint napi árfolyamáról itt tájékozódhatsz, de ennek semmi köze a fentiekhez. :)  


kód
időpont megnevezés szabad hely  
001
- 2011. július 15 - július 21. Nyitás Remek volt!
002
- 2011. július 22 - július 28. -
megtelt!
003
- 2011. július 29 - augusztus 04. -
22
004
- 2011. augusztus 05 - augusztus 11.  - megtelt!
005
- 2011. augusztus 12 - augusztus 19.  Csukás 30
 

Legyen béke a szivetekben!
Szabi, Janszi, Miszi

 
Üzenet a szervezőnek
e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
info: 20/935-9419

 

Nyomtatás

A jelentkezés menete


1. Találd ki, hogy melyik túrára jössz, szervezd össze a barátokat is. Ha a párodat nem hozod, pl. azért mert nincs, akkor hagyatkozz az intuícióidra! Halgass a megérzésedre, hogy melyik lesz az a túra, ahol izmos, bátor, hős és romantikus férfiak és/vagy gyönyörű, csicsergő megmentenivaló leányok lesznek.

 

2. Utalj át (fizess be) a Hamahama Természetjáró Egyesület 11713005-20402349 számú OTP számlájára 4.000 Ft előleget! Ne többet, és ne is kevesebbet! A közleménybe ird be a neved, és a túra dátumát. Csoportosan is befizethettek, de a neveket sorold fel itt is!

Fontos, hogy az előleget már nem tudjuk visszaadni, ugyanis szálláshelyeket előre foglalunk vele!!!

A túradíj fennmaradó részét majd induláskor rendezzük!

 

3. Tölts ki személyenként egy jelentkezési lapot a honlapon, és ha lehet csatold hozzá a befizetésről szóló bizonylat fotóját! Ha ez nem megy, akkor küldd el a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. -ra!

 

4. Kezdj el izgatottan készülődni a túrára! Az indulás előtt mindenkinek küldünk e-mailt a jelentkezéskor megadott címére, melyben a túrával, felszereléssel, hangulattal, és tudnivalókkal kapcsolatban tájékoztatunk.


Rába-túrán való részvétel FELTÉTELEI!


Nyomtatás

A Rába-túra részvétel feltételei


1. Tudj úszni! (vagy legalábbis képes legyél fent maradni a vízen mentőmellényben) Ha ráadásul víziszonyod is van, akkor csak a parton tudsz követni minket.

2. Ha még nem múltál el 18 éves, hozz szülői beleegyezést arról, hogy részt vehetsz a túrán velünk. A legjobb ha hozod a szüleidet, majd mi lefoglaljuk őket!

3. Tudomásul veszed azt, hogy a vízen, illetve a folyón való evezés során a túravezetők döntése nem javaslat. Az időjárás, vízállás, a folyó viselkedése, vagy más körülmények miatt a túravezetők dönthetnek arról, hogy korlátozzák, vagy beszüntetik a folyón való evezést. Ezt természetesen a szakmai tapasztalatuk alapján, kizárólag a biztonságos túrázás miatt tehetik, azért, hogy mindenkinek elmesélhesd, micsoda pozitív élmény volt a túra. Ilyen esetben, vagyis az evezés elmaradása esetén, ha a túra egyébként megkezdődött, részbeni vagy egészbeni díj visszafizetés nem lehetséges. Ne aggódj, feltaláljuk magunkat, és ha nem is evezünk aznap, nem fogunk unatkozni! Ez hosszú évek tapasztalata, nem is volt ebből soha probléma, egy esetet kivéve, ezért kell most ezt leírnunk. :(

4. A túrán mindenki saját felelősségére vesz részt.

5. A folyó szennyezése, szemetelés, vagy a természet egyéb módon történő károsítása esetén a jogi lépések megtétele után jelentkezned kell nálunk egy evezővel történő hátbavágásra.


Nyomtatás

 

Ha nem voltál még Rába túrán, akkor nem tudod eldönteni, hogy mit hozz. Ha voltál, akkor nem tudod eldönteni, hogy mit hagyj otthon.  

Segítünk!


Amit ne hagyj otthon:

Sátor, 
hálózsák,

polifoam (matrac),
kilépő cipő a folyóban történő gyalogos közlekedéshez, (papucs nem jó!! javaslat a kinai dorgo),
napolaj,
OFF tipusu szunyog riasztó (nekünk ez vált be a legjobban),
több olyan póló, amit nem sajnálsz ha sáros lesz, esetleg elvesződik,
esőkabát,
sapka, kendő, esetleg turbán 
zseblámpa,
kés (kanálgép),
kötél (nem madzag, hanem valami műanyag alapú, hogy a hordót be tudd kötni), 
a kenuba popsi alá valami
szigetelő szalag, ha a hajót át akarod keresztelni
Réka szerint legalább két törölköző 

 

Amit nem szükséges hozni:


Ékszerek (úgyis tetszel!)
Túl sok cucc

  szóval így ne!

Ha valami elveszik, ne riadj meg olcsón pótolhatod Körmenden a Rába áruházban, amely a mérsékelt árú kinai termékek teljes skálájával vár 

Javasoljuk, hogy esőkabátból valami légmentesen záródót szerezz be, erre a célra tökéletes a párszáz forintért kapható műanyag kínai pvc, de mindenképp egy-kettővel nagyobb számot vásárolj. Ha ezt nem teszed meg, rá fogsz jönni, hogy miért! 

Az evezéskor a fürdőruhán, a pólón, és a kilépő cipőn kívül más nem lesz rajtad, rossz idő esetén kiegészülve az esőkabáttal. Nem javasoljuk, hogy a vizre melegebben öltözz, ugyanis a légmentesen záródó esőkabát alatt úgyis kimelegszel, (ha evezel) tehát fázni nem fogsz, de egy esetleges borulás esetén a sok ruha veszélyes lehet.

További cikkek...

  1. A program

 

Túráinkat - szerencsére - más oldalak is szívesen átveszik, de sajnos nem mindig frissítik!
FONTOS, hogy a VÉGLEGES és PONTOS információkat MINDIG ezen az oldalon találod!